Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πρόταση Κομπότη σε Τοπολιάτη


Μια πρόταση που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης στον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη ίσως αλλάξει και τα υπάρχοντα δεδομένα στα διοικητικά δρώμενα του Βοιωτικού συλλόγου. Βέβαια ο όλος σχεδιασμός που έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Κομπότης ίσως να βρίσκεται στο αρχικό στάδιο, ίσως όμως να πάρει «σάρκα και οστά» ανάλογα φυσικά και με την απάντηση που θα πάρει από τον Βαγγέλη Τοπολιάτη.
Η πρώτη συζήτηση των δυο ανδρών, που επιβεβαιώθηκε και από τις δυο πλευρές, έχει να κάνει με την πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Γιάννης Κομπότης το αν μπορεί ο Βαγγέλης Τοπολιάτης να αναλάβει ως Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ με κατά πολύ αυξημένες αρμοδιότητες που μπορεί να φθάσουν ακόμα και σε αναπληρωτή προέδρου. Που σημαίνει δηλαδή πως αν συμβεί κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ θα έχει όλον ουσιαστικά τον έλεγχο της ΠΑΕ αλλά και με ουσιαστικές αρχηγικές αρμοδιότητες όχι μόνο στη μεγάλη ομάδα αλλά και στα τμήματα υποδομής (U-21, U-18 και ακαδημίες).

Βέβαια όλα αυτά μέχρι να υλοποιηθούν χρειάζονται πολλή σκέψη από τον Βαγγέλη Τοπολιάτη που γνωρίζει πολύ καλά πως αν αποδεχθεί επίσημα την πρόταση του Κομπότη τότε θα πρέπει να παραιτηθεί των υπολοίπων αξιωμάτων αφού «καίει» το ασυμβίβαστο. Μην ξεχνάμε πως ο Τοπολιάτης είναι πρόεδρος στην Ένωση Βοιωτίας, μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ με πολλές αρμοδιότητες στην Ομοσπονδία.
Εκτός κι αν υπάρξει μια διαφορετική άτυπη συνεργασία σε οργανωτικά κυρίως θέματα κάτι όμως που φαντάζει λίγο απίθανο.
Πάντως η πρόταση έχει γίνει και τώρα ο Βαγγέλης Τοπολιάτης καλείται να δώσει την απάντηση στον Γιάννη Κομπότη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΒ μιλώντας μαζί μας επιβεβαίωσε την πρόταση τονίζοντας πως χρειάζεται πολύ σκέψη για ένα τέτοιο εγχείρημα και πως φυσικά θα συζητήσει με τον Γιάννη Κομπότη και ο,τι είναι να γίνει θα τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου