Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

«Όχι» Κομπότη στην προσφορά της ΑΕΚ για Λεονάρντο!


Η μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ είχε θεωρηθεί σχεδόν βέβαιη, τα δεδομένα όμως άλλαξαν. Η «Ένωση» σταματά να ασχολείται με το θέμα και διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τον Λεβαδειακό.

Από την ΑΕΚ εκδόθηκε ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα έλαβε επιστολή από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία αναφέρει ότι η πρότασή μας για τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο δεν γίνεται αποδεκτή, διότι ο ποδοσφαιριστής κρίνεται απαραίτητος για το ρόστερ του Λεβαδειακού. Ως εκ τούτου η ΑΕΚ αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ευχαριστεί την ΠΑΕ Λεβαδειακός και ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο για τη στάση του και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας».

Αυτό έγινε γιατί πριν από λίγο, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης έστειλε επιστολή στην «Ένωση», στην οποία ανέφερε ότι ο Λεονάρντο δεν παραχωρείται γιατί κρίνεται απαραίτητος για την ομάδα, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, ενόχλησε τη διοίκηση της ΑΕΚ που αποφάσισε να αποσυρθεί.

Η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ ήταν ύψους 800.000 ευρώ, με 20% ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση παραχώρησης του παίκτη σε άλλη ομάδα με περισσότερα χρήματα και δανεικό έναν εκ των Μπερνς, Ντιούφ, Μπαρμπούδη, Πάνου, Παληγεώργου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «Ένωσης», Νίκος Θανόπουλος, είχε δηλώσει πως η προσφορά που έκανε η ομάδα του ήταν τέτοια, που ο Λεβαδειακός δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί.

Βέβαια, είναι πιθανό ο Γιάννης Κομπότης να έστειλε την επιστολή αυτή στην ΑΕΚ ελπίζοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρόσφεραν περισσότερα χρήματα για τον Βραζιλιάνο, κάτι όμως που δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου