Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επόμενο τεστ με Αναγέννηση Καρδίτσας


Το τρίτο του φιλικό προετοιμασίας του θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:30 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λεβαδειακός στη θεσσαλική πόλη.
Οι Βοιωτοί συνέχισαν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση σήμερα (27/7) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χαιρώνειας. Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής, ενώ το απογευματινό μενού αφιερώθηκε σε ασκήσεις ανάπτυξης.
Το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θ’ κάνουν βάρη στο γυμναστήριο.

Εν τω μεταξύ Μεγάλη είναι η ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας. Οι φίλαθλοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αναγνωρίζουν οτι η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στα κορυφαία πρωταθλήματα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Παράλληλα, δείχνει εμπιστοσύνη σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται τόσο από τις ομάδες υποδομών του συλλόγου, όσο και από ομάδες μικρότερων κατηγοριών που επέλεξαν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ να υλοποιήσουν τα όνειρά τους για μια λαμπρή καριέρα.

Μετά από επιθυμία των φιλάθλων, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας και στη Θύρα 5 στην τιμή των 250 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου