Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Στο "ψυγείο" ο Λεονάρντο


Σαφέστατο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για την υπόθεση Λεονάρντο έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης. Και φαίνεται καθαρά οτι ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να υποκύψει με τίποτα στις οποιεσδήποτε πιέσεις και τα "κατευθυνόμενα" δημοσιεύματα απ' οπουδήποτε κι αν προέρχονται με στόχο την μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Και το καλύτερο μήνυμα το πήρε ο ίδιος ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός όταν χθες άρχισε να προπονείται μόνος του. "Είσαι λίγο πίσω από φυσική κατάσταση και πρέπει να ακολουθήσεις ειδικό πρόγραμμα" του διεμήνυσαν λίγο πριν βγεί από τα αποδυτήρια στην χθεσινή προπόνηση.
Και ο νοών νοείτω...

Το ποτήρι που ξεχείλισε ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Λεονάρντο που ενόχλησαν όλους στη Λιβαδειά και πολύ περισσότερο εξόργισαν τον Γιάννη Κομπότη που βλέπει στην συγκεκριμένη φάση οτι ο παίκτης όχι μόνο είναι αλλού κι εκτός κλίματος ομάδας αλλά με αυτά που δηλώνει εξανεμίζονται και τα διαπραγματευτικά ατού. Δηλάδή οι τελευταίες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή "κόβουν" ή "έκοψαν" τη φορά ενδεχόμενα κάποιων ομάδων που ήθελαν να μπουν στο μεταγραφικό παζάρι για τον Λεονάρντο.
Ο Γιάννης Κομπότης δεν είναι διατεθειμένος να παίξει τα παιχνίδια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν και να πάρουν "δωρεάν" ένα περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ. Κι ούτε θα ανεχθεί τα τερτίπια του ποδοσφαιριστή. Γι αυτό άλλωστε από χθες έστειλε το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Για όλα αυτά βέβαια υπεύθυνοι είναι και κάποιοι "συμβουλάτορες" του βραζιλιάνου που τον έχουν ξεσηκώσει να τραβήξει το δικό του "μπαϊράκι". Αλλά όμως όλα αυτά έχουν και το τίμημά τους. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει ο Λεονάρντο οτι αν δεν αγωνισθεί τη φετινή χρονιά εύκολα θα ξεχαστεί. Και θα διαπιστώσουμε αν του χρόνου η ΑΕΚ τον θυμηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Ο Γιάννης Κομπότης σίγουρα και θέλει να τον πουλήσει. Όχι όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες κι όπως θέλουν κάποοι να επιβάλλουν.
Γι' αυτό σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε τον παίκτη πριν κάνει τις τελευταίες δηλώσεις και του πρότεινε επέκταση του συμβολαίου του με διπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του και με ευνοϊκες προϋποθέσεις αν έρθει τώρα ή στο μέλλον μια επίσημη πρόταση μεταγραφής από οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά ο παίκτης φαίνεται οτι βάσει "συμβουλών" τράβηξε το δικό του δρόμο.
Και ο ίδιος από χθες διαπίστωσε τι θα κάνει στις προπονήσεις.
Τώρα απομένει να δούμε τις όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου