Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Τέλος Πιέχνιακ και Λέχτινεν

Παρελθόν απ’ τον Λεβαδειακό αποτελούν οι Πιότρ Πιέχνιακ και Τόνι Λέχτινεν όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/7) η βοιωτική ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της. Αμφότεροι έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους και πλέον θα ψάξουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση:

«Λύθηκαν σήμερα κοινή συναινέσει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Πιότρ Πιέχνιακ και Τόνι Λέχτινεν. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο «ΠΗΛΕΑΣ» στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Μέχρι 25/7 οι ανανεώσεις

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2009-2010 και ήδη η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Από τις πρώτες ώρες, το σύνθημα «Ήρθε η σειρά σου…», φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού δείχνουν αποφασισμένοι να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας σε πολύ καλές τιμές και να κάνουν το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς απροσπέλαστη έδρα.

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περυσινής περιόδου, μπορούν να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους μέχρι το Σάββατο 25 Ιουλίου 2009».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου