Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ευχές για ένα καλύτερο πρωτάθλημα

Την ευχή για ένα καλύτερο πρωτάθλημα εξέφρασαν οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή την κλήρωση της αγωνιστική περιόδου 2009-10.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνιάδης, δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι η κλήρωση θα παίξει ουσιαστικό ρόλο. Ξεκινάμε με θεωρητικά μικρότερες ομάδες, αλλά ας μην ξεχνάμε πως πέρυσι η ομάδα έχασε πρωτάθλημα από τις μικρές ομάδες. Θα είμαι έτοιμοι και θα πάμε πολύ καλά».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την κλήρωση και για το θέμα του κλειδαρίθμου που δεν δόθηκε στους πρωταθλητές, είπε «Μια χαρά είμαστε...» Ωστόσο, φαινόταν ο εκνευρισμένος και πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι θέμα δικό μας. Άλλοι πρέπει να το αιτιολογήσουν. Ρωτήστε εκείνους να σας πούνε».

Στο ντέρμπι της πρεμιέρας αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Ντίνος Παπαποστόλου: «Όλες οι ομάδες θα παίξουν με όλες, αλλά σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να μην έχουμε το ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική, γιατί είναι ανάμεσα στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Είναι θετικό που τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τα έχουμε στο γήπεδό μας στον πρώτο γύρο. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που λένε όλη την αλήθεια».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης σχολίασε: «Έχουμε την καλύτερη δυνατή αρχή από πλευράς προσαρμογής στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος, γιατί στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχουμε μόλις μία μετακίνηση εκτός Θεσσαλονίκης. Δεν έχω προλάβει να δω την υπόλοιπη ροή των αγώνων. Ευελπιστούμε σε μια αποδοτική χρονιά. Προσδοκούμε μια σταθερή πορεία, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, αντάξια του ονόματος και του μεγέθους του Άρη. Ελπίζουμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Εκ μέρους του Ηρακλή, ο αντιπρόεδρος, Δήμος Πολύκαρπος τόνισε: «Η κλήρωση σε φέρνει αντιμέτωπο με όλες τις ομάδες. Χαίρομαι που μετά από δύο χρόνια ξεκινάμε εκτός έδρας... Η 30ή αγωνιστική θα δείξει και ελπίζω πως θα δείξει καλά για τον Ηρακλή».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε: «Κλήρωση πολύ επαγγελματική, όλα πήγαν καλά. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και το κάναμε με μία σειρά κανονισμών που περάσαμε. Εύχομαι να μιλάνε περισσότερο οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παράγοντες, εύχομαι λιγότερη ανοχή στους οργανωμένους, εύχομαι καλύτερους αγωνιστικούς χώρους».

Ο Κύρος Βασσάρας που αναλαμβάνει υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας, ανέφερε: «Είναι ένας νέος ρόλος που προέκυψε από ανάγκη σύμβαση διαιτησίας της UEFA, ώστε να ενταχθούμε στις προηγμένες χώρες. Να υπάρχει εκπαίδευση, εξεύρεση ταλέντων, αξιοποίηση όσων ασχολούνται με τη διαιτησία. Θα είμαστε κοντά στους διαιτητές. Είμαι ζεστός και έτοιμος».

Σαββάκης (Πανθρακικος): «Εύχομαι να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι να παιχτεί μόνο στο γήπεδο και να έχουμε καλές διαιτησίες. Ήδη έχουν αρχίσει οι εργασίες για την επέκταση της μιας πλευράς του πετάλου στο γήπεδό μας Είναι τεράστιο βήμα για την ομάδα, θα μας δώσει τεράστια ώθηση».

Κόντης (Αρης): «Δεν υπάρχει ευνοϊκή κλήρωση. Αποφεύγουμε βέβαια τα ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν παίζουμε στην Αθήνα. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση μπορούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα αισιόδοξα. Ο κόσμος μας δείχνει να πιστεύει σε εμάς, έχει όραμα, έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και εμείς θα ανταποδώσουμε αυτό που ο κόσμος περιμένει. Έχουμε ακόμη να πάρουμε νέους ποδοσφαιριστές, όπως και να φύγουν κάποιοι».

Παπουτσάκης: (Εργοτέλης): «Ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με δεδομένο ότι θα παίξουν όλοι με όλες. Ο πιο καλός θα κερδίσει. Ήταν μια απώλεια για το κρητικό ποδόσφαιρο ο υποβιβασμός του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσουμε όλοι για να καταφέρει να ανέβει και πάλι ο ΟΦΗ. Είναι κρίμα που ο ΟΦΗ δεν είναι στη Σούπερ Λίγκα. Καταστολή της βίας και δεύτερον οι ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο ώστε οι φίλαθλοι να το ευχαριστηθούν, είναι η ευχή μου για φέτος».

Μποροβήλος: «Η διαδικασία ήταν άψογη. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ακόμα μπουσουλάμε, τώρα προσπαθούμε να σηκωθούμε. Στόχος μας είναι να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τα αποτελέσματα. Να εξαληφθούν τα φαινόμενα βίας, ο κόσμος να ευχαριστηθεί τη μπάλα, να έρθουν και οι οικογένειες στα γήπεδα. Ο κόσμος σίγουρα θα ανταμειφθεί με καλή μπάλα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό «αύριο»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου