Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Αντίο Μόμσιλο....


Τίτλοι τέλους για τον Μόμσιλο Βούκοτις. Ο Σέρβος τεχνικός σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ανήγγειλε τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Δεν ήταν παρά μόνο και η επίσημη οριστικοποίηση του προαναγγελθεντος από την Κυριακή διαζυγίου. Ο Βούκοτις ήταν λακωνικότατος και δεν θέλησε να γίνουν και ερωτήσεις.
Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ανακοινώσω την απόφασή μου να σταματήσουμε τη συνεργασία με την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήμουνα προβληματισμένος με την εξέλιξη του αγώνα και με επηρέασε πολύ. Μίλησα με τον πρόεδρο και παρ’ όλο ο κ. Κομπότης προσπάθησε να αλλάξει τη γνώμη μου, αποφάσισα να σταματήσω.

Σίγουρα περίμενα με καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα που είχαμε στις πρώτες αγωνιστικές και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που περιμέναμε. Κι αυτό δημιούργησε ένα κλίμα που δεν ήταν καλό για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ξέρω ότι είναι μια καινούργια ομάδα, ήρθαν αρκετοί καινούργιοι παίκτες και θέλουν χρόνο και υπομονή για να έχεις την απαραίτητη χημεία και ομοιογένεια. Δυστυχώς όμως δεν ήρθαν και τα’ αποτελέσματα και παρ’ όλο που πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας εν τούτοις πήρα αυτή την απόφαση.

Είχα πολύ καλή συνεργασία και υπήρχε στήριξη στο πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την καλή συνεργασία κι εύχομαι η ομάδα να έχει μια καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους για την καλή συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου