Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αστέρας - Λεβαδειακός 2-1

Με σκόρερ για άλλη μία αγωνιστική τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει, εντός έδρας, με σκορ 2 – 1 του Λεβαδειακού και να αναρριχηθεί, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Μάριο Γκόμεζ πέτυχε την πρώτη νίκη στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα χάρη στα γκολ του Μπαστία (66’)και του Τσέζαρεκ (80’), αν και βρέθηκε να χάνει από το τέρμα του Ναπολεόνι από το 59΄.

Το ματς:

Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο περιελάμβανε ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός. Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα, αλληλοεξουδετερώνοντας η μία τα ατού της άλλης, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι η μεγαλύτερη φάση των πρώτων 45 λεπτών προήλθε από ένα σουτ του Ταραλίδη στο 32’, το οποίο πέρασε αρκετά άουτ από την εστία του Ντεγκρά.

Οι οδηγίες των δύο προπονητών κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας φαίνεται να έπιασαν τόπο, αφού οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο αλλαγμένες. Δείχνοντας τις επιθετικές τους αρετές, τις οποίες... έκρυβαν για 45 λεπτά, Λεβαδειακός και Αστέρας άρχισαν να επιτίθενται, με στόχο να πάρουν κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας. Πρώτες «καρποφόρησαν» οι προσπάθειες του Λεβαδειακού, ο οποίος με σκόρερ τον Ναπολεόνι στο 59’ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι με επιθετική «αιχμή» τον πρώτο τους σκόρερ, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, έκλειναν σιγά-σιγά τους «πράσινους» στην άμυνά τους. Στο 66’ ο Μπαστία με κεφαλιά ισοφάρισε το γκολ του Ναπολεόνι, για να έρθει ο Τσέζαρεκ στο 80’ και με πλασέ να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάριο Γκόμεζ): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαστία, Καρέρα (57' Ουντότζι), Τσέζαρεκ (87' Μπαρτολίνι), Έντερ (70' Εστέβες), Βίλτσες.
Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Ρίος, Λαδάκης, , Καούνος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο (84' Μπούσι), Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο Κόστα (69' Μπαλβορίν), Αγκάλι, Μπάρκογλου
Στον πάγκο: Καρακώστας, Μαρτορέλ, Κόλτσης, Αλεξίου, Βασιλείου

Το φίλμ του αγώνα
90+3' Λήξη αγώνα

90+1' Από μία κίτρινη δέχθηκαν Αγκάλι και Αργυρόπουλος

90' Kίτρινη κάρτα στον Μπούσι

87' Αλλαγή από τον Μάριο Γκόμεζ. Ο Μπαρτολίνι πέρασε στη θέση του Ντανιελ Τσέζαρεκ.

84' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μπούσι μπήκε στο ματς αντί του Μπράνκο

80' ΓΚΟΟΛ ο Αστέρας. Δεύτερη συνεχή φορά ο Τσέζαρεκ απέναντι από τον Μπλάζιτς, αλλά αυτή τη φορά νικητής ήταν ο φορ των Αρκάδων, ο οποίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

78' Τετ α τετ ο Τσέζαρεκ με τον Μπλάζιτς, όμως το πλασέ του Κροάτη επιθετικού, έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο των "πρασίνων".

75' Σουτ από τον Ναπολεόνι, εκτός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Ντεγκρά

70' Αλλαγή και για τον Αστέρα. Ο Εστέβες πήρε τη θέση του Έντερ στον αγωνιστικό χώρο.

69' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Μπαλβορίν αντικατέστησε τον Πάουλο Κόστα

66' ΓΚΟΛ ισοφάρισε ο Αστέρας. Με φάουλ ο Ουριμπάρι φέρνει την μπάλα στην περιοχή του Λεβαδειακού, όπου ο αφύλακτος Μπαστία, με κεφαλιά, ισοφαρίζει για την ομάδα του Μάριο Γκόμεζ.

65' Κίτρινη στον Λεβαδειακό. Ο σκόρερ του Λεβαδειακού πήρε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

59' ΓΚΟΛ ο Λεβαδειακός. Σέντρα από τα δεξιά με τον Μπάρκογλου, ο Ναπολεόνι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

58' Κίτρινη κάρτα για τον Λεβαδειακό, την οποία δέχθηκε ο Μπράνκο για αντικανονικό μαρκάρισμα

57' Αλλαγή ο Αστέρας. Ο Ουντότζι πέρασε στη θέση του Καρέρα

50' Εξ επαφής κεφαλιά του Τσέζαρεκ, διώχνει ενστικτωδώς ο Μπλάζιτς, στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ευκαιρία του ματς.

48' Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Αγκάλι, η μπάλα έφτασε στον Ταραλίδη, του οποίου το σουτ κατέληξε, για άλλη μια φορά, άουτ.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45' Άλλο ένα δυνατό σουτ από τον Ταραλίδη και πάλι η μπάλα αρκετά άουτ.

33' Κίτρινη κάρτα στον Αστέρα. Ο Βίλτσες αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για θέατρο, όταν προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι, σε μια επαφή με τον Κόλτζο, στην περιοχή του Λεβαδειακού.

32' Δυνατό σουτ του Ταραλίδη, αρκετά μακριά από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

27' Γυριστό σουτ του Πάουλο Κόστα, μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά πλάγια, από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά.

20' "Κλειστό" παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, μέχρι στιγμής, διεξάγεται στην Τρίπολη, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στις άμυνές τους.

13΄Ο Μαρσελάο εκτέλεσε "έξυπνα", με πάσα, ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, όμως την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί των "πρασίνων", πριν γίνει απειλητικός ο Τσέζαρεκ.

3' Κόρνερ για τον Αστέρα με τον Βίλτσες, κεφαλιά από τον Λαζαρίδη, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου