Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

«Τελειώνει» ο Βούκοτιτς;

Τη μοίρα του φαίνεται πως έχει αποδεχτεί ο Μομσίλο Βούκοτιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Λεβαδειακού άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραιτηθεί -μετά το απρόσμενο 2-2 με τον Εργοτέλη (βάσει της εξέλιξης του αγώνα)- και ουσιαστικά διευκολύνει με τη στάση του τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει την αλλαγή φρουράς στον πάγκο της ομάδας του.

Μπορεί, άλλωστε, ο πρόεδρος των Βοιωτών να στήριξε μεσοβδόμαδα τον Βούκοτιτς, αλλά είναι γνωστό πως η εικόνα της ομάδας τον «ξενερώνει». Αφήστε, δε, που και το άλλοτε «κάστρο» της Λιβαδειάς -το βασικό όπλο για τη σωτηρία τις προηγούμενες σεζόν- δεν τρομάζει πλέον ιδιαίτερα τους αντιπάλους. Με αυτά και μ’ αυτά, λοιπόν, μάλλον τον? παραιτεί τον Βούκοτιτς.

«Νιώθω την αντίδραση του κόσμου»
Ο Σέρβος κόουτς, μάλιστα, αποδοκιμάστηκε χθες από τους οπαδούς του Λεβαδειακού και στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε πως «νιώθω ότι υπάρχει αντίδραση και από τον κόσμο και θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να δουλεύεις κάτω από πίεση. Είμαι προβληματισμένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου. Μετά το 2-0 και την αποβολή δεν μπορώ να εξηγήσω πώς άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Είχαμε καταφέρει να μην απειληθούμε, να προηγηθούμε με 2-0 και να παίζουμε με παίκτη περισσότερο. Είναι δύσκολο να μιλάς για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εκεί που όλα ήταν υπέρ μας δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι έγινε. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έγιναν αυτά που περιμέναμε» ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και αποκάλυψε τις διαθέσεις του: «Αν κάτι δεν πάει καλά, εγώ δεν μένω με το ζόρι. Το πρόγραμμα ήταν βατό στις πρώτες αγωνιστικές και έδινε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς. Από τη στιγμή που δεν τα καταφέραμε, είναι σε δύσκολη θέση και η ομάδα και η μοίρα του εκάστοτε προπονητή».

Ραντεβού για το «διαζύγιο»
Κάπου εκεί διευκρίνισε ότι «δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο, αλλά σίγουρα θα τα πούμε», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι επίκειται το ραντεβού του διαζυγίου. Επειδή, πάντως, ο Γιάννης Κομπότης συνηθίζει να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας του ύστερα από κάθε ματς, δεν αποκλείεται να είπαν ήδη τα? προκαταρκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου