Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Γιάννης Κομπότης: «Έχουμε κάνει αυτά που πρέπει»

Ο Γιάννης Κομπότης όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί Ευδιάθετος, επικοινωνιακός και ετοιμόλογος έφτασε από τους πρώτους στην προγραμματισμένη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Λεβαδειακού και στην ανοιχτή συνέντευξη Τύπου δεν άφησε κανένα δημοσίευμα ασχολίαστο.

Μίλησε διεξοδικά για τον Λεονάρντο, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα (βάσει της συμφωνίας) δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ και ως εκ τούτου οι μεταγραφές έγιναν με δικά του χρήματα. Ο Κομπότης μίλησε για τον Μπλάζιτς, τον Βούκοτιτς, τη μεταγραφική υπέρβαση, για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο και δήλωσε «για πάντα Λεβαδειακός».

Συγκεκριμένα για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Οσους ποδοσφαιριστές θέλαμε τους κρατήσαμε. Για τον Λεονάρντο, επιλογή της διοίκησης ήταν να τον κρατήσει. Ο ίδιος και το περιβάλλον του τον πίεζαν να φύγει. Δεν κάναμε παιχνίδια. Γιατί ακούστηκε ότι ο Κομπότης κάνει μεταγραφές επειδή πήρε χρήματα από τη μεταγραφή του, μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Τα λεφτά που θα πάρουμε για όλη τη χρονιά είναι 350.000 ευρώ. Πάντως, δεν είναι τυχερός μόνο ο Λεβαδειακός που είχε τον Λεονάρντο ή που έχει τον Μπλάζιτς. Είναι τυχεροί και αυτοί που αναδείχτηκαν από την ομάδα. Ποιοι ήταν όταν ήρθαν και σε τι αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται τώρα;».

«Καμία δικαιολογία ο κόσμος»

Για τον κόσμο υποστήριξε: «Φέτος κάναμε την υπέρβαση με 14 μεταγραφές και ανανεώσαμε τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα. Από την ελληνική αγορά πήραμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και από το εξωτερικό φέραμε παίκτες που μέχρι πέρυσι ούτε που θα σκεφτόμασταν να προσεγγίσουμε. Όμως, είμαστε δυστυχώς η τελευταία επιλογή για μεταγραφή κάποιου ποδοσφαιριστή και αυτό είναι λογικό, διότι είμαστε μια πόλη μόλις 25.000 κατοίκων και δε μπορούμε να προσφέρουμε σε έναν παίκτη και την οικογένειά του τις ανέσεις μιας μεγαλούπολης.
Όσον αφορά τους παίκτες που αποχώρησαν, θα ήθελα να πω ότι όσους θέλαμε τους κρατήσαμε και πιστεύω ότι αυτοί που ήρθαν είναι καλύτεροι.Δεν υπάρχει όμως ανταπόκριση, δεν κινήθηκαν τα διαρκείας. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα με τους συνεργάτες μου και ακόμη συνεχίζουμε. Για παράδειγμα, όσοι αγοράσουν εισιτήριο 20 ευρώ για αγώνες όπως αυτός με τον Εργοτέλη, θα πληρώσουν αντίστοιχο εισιτήριο και για τα ματς με τους μεγάλους. Χρειαζόμαστε τη φετινή χρονιά τη βοήθεια του κόσμου. Να αναγνωρίσουν αυτά που έχουμε προσφέρει. Οταν το μπάτζετ είναι 5-6 εκατομμύρια ευρώ, είναι λυπηρό οι φίλαθλοι να μη δίνουν 15-20 ευρώ για ένα εισιτήριο. Δεν μπορεί να παίζονται πρωταθλήματα με άδειες εξέδρες».

«Δεν αλλάζω εύκολα προπονητή»

Για τον Βούκοτιτς: «Για τον προπονητή δεν υπήρξε κανένα θέμα. Ηταν δημιούργημα κάποιων δημοσιογράφων και για το λόγο αυτόν η ΠΑΕ το διέψευσε. Ο προπονητής είναι εξιλαστήριο θύμα και δεν είμαι της λογικής της εύκολης αλλαγής».

Για τον Μπλάζιτς: «Είναι παίκτης μας ως το καλοκαίρι και θα έχει ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους γκολκίπερ».

Για την πολιτική: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα που με θέλουν να πολιτεύομαι, θα ήθελα να τονίσω ότι ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν είναι κάποιος δρόμος για μένα για να πετύχω κάτι. Δεν έχω ανάγκη να πολιτευτώ και το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα. Όταν σταματήσω να ασχολούμαι με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, δε θα ασχοληθώ με τίποτε άλλο.».

Για τους δημοσιογράφους: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι σήμερα παρουσίαση των θεμάτων του Λεβαδειακού από τα MME. Θέλουμε καλή συνεργασία. Τα πρώτα χρόνια στενοχωριόμουν όταν έγραφαν κάτι, αλλά τώρα ό,τι και να γράψουν δεν με αγγίζει».

Για τις εγκαταστάσεις: «Όσον αφορά τον τομέα των εγκαταστάσεων, έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια για το Δημοτικό Στάδιο αλλά και για το προπονητικό κέντρο στη Χαιρώνεια. Η διαφορά μας με το Δήμο Λιβαδειάς ανήκει στο παρελθόν και οι σχέσεις μας πλέον είναι άριστες. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ε.Π.Σ.Β. για την παραχώρηση του γηπέδου της στα τμήματα των υποδομών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου