Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

"Πάτησε" γήπεδο ο Μπαλβορίν. Άλλες 4 μεταγραφές...

Στην Λιβαδειά, όπως αναμενόταν, βρέθηκε χθες ο Γκουστάβο Μπαλβορίν. Ο Αργεντινός φορ συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη Φαράντο βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του ενώ αποθεώθηκε και από τους παρεβρισκόμενους οπαδούς της Βοιωτικής ομάδας που παρακολουθούσαν την προπόνηση.

Μάλιστα ο Μπαλβορίν έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού πλέον τονίζοντας οτι ήρθε στη Λιβαδειά γιατί η οικονομική πρόταση που του έγινε ήταν η καλύτερη ενώ υποσχέθηκε πολλά γκολ στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης της Λανούς θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δυο χρόνων και με προοπτική ανανέωσης. Χθες δεν προπονήθηκε και θα πάρει κανονικά μέρος στις προπονήσεις από αύριο αφού σήμερα ο Μόμσιλο Βούκοτις αποφάσισε να τους δώσει ρεπό τη στιγμή που από αύριο σίγουρα ξεκινούν τα δύσκολα για όλους.

Μέχρις στιγμής ο Λεβαδειακός έχει πραγματοποιήσει επτά μεταγραφές. Μαρτορέλ, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Χαλούλος, Μπούτ, Μπαλβορίν και Λεμονής θα είναι τα φετινά μέχρις στιγμής νέα πρόσωπα ενώ η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχισθεί με τον ίδιο και καλύτερο τρόπο αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Κομπότης τουλάχιστον για φέτος έχει θέσει τον πήχυ ψηλότερα σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια.
Και κατά τα λεγόμενα του προέδρου αυτή την εβδομάδα θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση 4 - 5 παικτών.
Από την πλευρά του ο Βούκοτιτς αίσθάνεται ευχαριστημένος ενώ έχει ζητήσει να δουλέψει φέτος με το πολύ 24 παδοσφαιριστές συν τους τρεις τερματοφύλακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου