Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

U-21: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-6


Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν Λεβαδειακός και Ολυμπιακός στη Χαιρώνεια για το πρωτάθλημα Νέων της Super League. Τελικά οι Ερυθρόλευκοι έχοντας στη σύνθεσή τους Σοϊλέδη και Κατσικογιάννη επεκράτησαν με το αγγλικό 6-3 των πρασίνων της Βοιωτίας.
Η ομάδα του Ηλία Λιόντου παρά τα έξη τέρματα που δέχθηκε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο α΄μέρος όπου θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην επανάληψη όμως πλήρωσε ακριβά τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό λάθος φθάνοντας σε μια ευρεία σε σκορ νίκη.
Το 0-1 έγινε ατο 17* μ’ ένα μακρινό σουτ του Σοϊλέδη που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη. Στο 24* ο Μαχαίρας με γυριστό σουτ (ασίστ από Γαλανόπουλο) ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42* και πάλι ο Σοϊλέδης αυτή τη φορά με κεφαλιά έκανε το 1-2.
Στο 52 ο Σκούρτης ξέφυγε της επιτήρησης των αμυντικών και με σουτ έκανε το 1-3. Στο 59* ο Πάνουελ διέυρυνε το δείκτη του σκορ σε 1-4 και δυο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-4. Στο 79* ο Σκούρτης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-5 και τον μιμήθηκε ο Λεμονής στο 83* όπου με απ’ ευθείας φάουλ έκανε το 3-5.
Το τελικό 3-6 διαμόρφωσε ο Φετφαλίδης δυο λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης.
Διακρίθηκαν οι Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Σκούρτης, Πολυχρονάκης (Ολυμπ.) και οι Λεμονής, Παπαχαραλάμπους, Μαχαίρας, Μπουντόπυλος (Λεβαδ.).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κιουρτζίδης, Παπαχαραλάμπους, Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Μπέκα (46* Μενεξές), Νικολακάκης (63* Ζιάκας), Γαλανόπουλος (63* Κόκα), Μπουντόπουλος, Λεμονής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κρητικός (46* Αποστολόπουλος), Βαλεριάνος, Πετρόπουλος (82* Σούλης), Πολυχρονάκης, Κατσικογιάννης, Πάνουελ (74* Κουρτάνοβιτς), Σκούρτης, Φετφατζίδης, Σοϊλέδης (84* Μακαρόνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου