Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Αγροτικός Αστέρας - Λεβαδειακός 1-1

Το Λεβαδειακό φιλοξένησε σήμερα στην έδρα του ο Αγροτικός Αστέρας για φιλικό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπ
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ευόσμου διατήρησε την κατοχή της μπάλας και είχε καλύτερη κυκλοφορία. Ωστόσο, στα πρώτα 45 λεπτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αγροτικός Αστέρας συνέχισε να πιέζει. Στο 50' ο Γιέβντοβιτς είχε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσουκαλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Καρακώστας απέκρουσε. Στο 52' μπήκε το πρώτο γκολ με κεφαλιά του Βαγγελόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιέσιτς. Στο 55' ο Αγροτικός Αστέρας έχασε διπλή ευκαιρία με τους Τσούκλη και Γιέβντοβιτς να σουτάρουν μέσα από την περιοχή και τον Καρακώστα να αποκρούει. Ο Λεβαδειακός, ωστόσο, αντέδρασε και ισοφάρισε στο 75' με κεφαλιά του Λεμονή, ο οποίος διαμόρφωσε το θετικό αποτέλεσμα.
AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Διλμπέρης (46΄ Γιακουμής), Παπαδόπουλος Γ. (83΄ Κοσμίδης), Παπαδόπουλος Ν. (46΄ Κρουσταλλέλης), Μπάρμπας, Χασιώτης (46΄ Βαγγελόπουλος), Κούτσης (72΄ Τσάτσας), Τσουκαλίδης (68΄ Βουτσάς), Μπεκιάρης (46΄ Ναλμπάντης), Τσούκλης (56΄ Δεινόπαπας, 72΄ Καθάριος), Στεφανίδης (46΄ Γέσιτς), Μπλαζέφσκι (46΄ Γιέβντζοβιτς).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας (70΄ Πασχαλάκης), Μουλόπουλος (46΄ Χαλούλος), Ζησόπουλος (46΄ Καψής), Μαρτορέλ (46΄ Κόλτσης), Τζωρμπατζάκης (56΄ Κόλτζος), Μπράνκο (46΄ Μαχαίρας), Ταραλίδης (46΄ Γάτσος), Βασιλείου (56΄ Λεμονής), Μπάρκογλου (46΄ Μπούσι), Μπαριέντος (46΄ Μπουτ), Ναπολεόνι (46΄ Σερζίνιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου